Horizont Európa_pozvánka na webinár ku klastru Zdravie_29.4.2021

19.04.2021 10:14

Národná kancelária Horizontu Vás v rámci informačných podujatí, ktoré organizuje pri príležitosti spustenia nových výziev, pozýva na tematický webinár zameraný na predstavenie výskumno-inovačných príležitostí, ktoré ponúka klaster Zdravie v programe Horizont Európa.

 

Webinár sa uskutoční dňa 29.04.2021 v čase 14:00 15:45 h.

 

Cieľovou skupinou podujatia sú vedci a inovátori z výskumných inštitúcií, univerzít, tretieho sektora a podnikov, ktorí majú záujem o účasť na výzvach v rámci týchto oblastí:

·         podpora zdravého životného štýlu a prevencie chorôb

·         zlepšovanie diagnostiky liečby ochorení, vývoj nových liečiv

·         personalizácia zdravotnej starostlivosti

·         vplyv životného prostredia na zdravie

·         nové technológie, nástroje a digitálne riešenia v systémoch zdravotnej starostlivosti

Na podujatí bude predstavený pracovný program pre klaster Zdravie a očakávané výzvy na roky 2021 – 2022. Venovať sa budeme aj novinke v programe Horizont Európa, výskumno-inovačnej misii Rakovina a európskym partnerstvám relevantným pre oblasť zdravia. Nevynecháme súvisiace etické aspekty v projektoch. Vystúpi tiež príslušný národný delegát a so svojimi cennými skúsenosťami sa s účastníkmi webinára podelí hodnotiteľ H2020 projektov.

 

Program webinára nájdete v prílohe.

 

Na podujatie je potrebné vopred sa registrovať, a to najneskôr do 28.04.2021 do 14:00 h na stránke Horizont Európa. Odkaz na pripojenie bude účastníkom zaslaný deň pred podujatím na e-mailovú adresu uvedenú v registrácii. Za účelom pripojenia na webinár nie je potrebné vopred nič inštalovať


späť
AIS E-learning Webmail Kontakty Strava Knižnica