Grantová výzva Nadácie ESET - mentoring žiadateľov o prestížny ERC grant

14.12.2021 10:03

Národná kancelária Horizontu (CVTI SR), v spolupráci s Nadáciou ESET, pripravila grantovú výzvu ktorá prináša komplexný mentoring žiadateľov o prestížny ERC grant. Nadácia ESET vyčlenila celkovo 30 000 eur na mentoring a podporu pre spolu šesť individuálnych vedcov – žiadateľov.

Grantisti získajú ročný personalizovaný mentoringový program s podporou pri príprave výskumného projektu, od spracovania prvotnej idey po vypracovanie konkurencieschopného projektového návrhu. Táto výzva prináša poradenstvo na najvyššej úrovni a hĺbkovú pomoc s projektom ako po formálnej, tak po obsahovej stránke: Perspektívni uchádzači dostanú personalizovaný mentoring od aktuálnych držiteľov ERC grantov a bývalých členov hodnotiacich panelov ERC pre jednotlivé vedné oblasti. Čaká ich aj tréning u prestížnej konzultačnej spoločnosti v zahraničí, praktické workshopy, či možnosť využiť profesionálny pre-screening u poradenskej spoločnosti, ktorej rukami prešli mnohé úspešné projekty tohto typu.

Požiadať o mentoring môžu vedci a výskumníci do 21. januára 2022. Samotný mentoring začne od 22. februára a potrvá max. do 30. novembra 2022.

Základný prehľad zasielame v prílohe. Bližšie informácie k výzve a formulár na podanie žiadosti sa nachádza na stránke: www.nadaciaeset.sk/grantove-vyzvy.html

S prípadnými otázkami k schémam ERC, o vhodných profiloch či typoch projektov sa neváhajte obrátiť na Národný kontaktný bod pre ERC (zuzana.reptova@cvtisr.sk).


späť
AIS E-learning Webmail Kontakty Strava Knižnica