Brokerage event pre výzvy programu Horizont 2020 - Nanotechnológie, moderné materiály, pokročilá výroba a spracovanie a biotechnológie (NMBP).

17.10.2014 14:45

Dňa 13.11.2014 sa uskutoční v Bruseli Brokerage event pre výzvy pracovného programu 2014/2015 v oblasti Horizont 2020 - Nanotechnológie, moderné materiály, pokročilá výroba a spracovanie a biotechnológie (NMBP).


Organizátorom podujatia je Európska technologická platforma NANOfutures, v spolupráci s platformami EUMAT a Manufuture. Účastníci budú mať možnosť vzájomne sa stretnúť  po informáciách o každej výzve a hľadať si tak potenciálnych partnerov či predstaviť svoje projektové nápady. 

Na prednesenie nápadov má každá organizácia vyhradený čas 5 minút, v rámci ktorých dostane priestor na ukážku svojej prezentácie celému prítomnému publiku.
 
Podujatie bude otvorené predstaviteľmi Európskej komisie. Okrem zástupcov EK tam budú rovnako prítomní svetoví hráčí v oblasti a významné európske spoločnosti ako Acciona, Bosch, Nikon Metrology, Procter and Gamble, Umicore a ďalší.
 
Podujatie je zdarma; účasť bude potvrdená v súlade s kritériami rovnováhy medzi priemyslom a výskumnými subjektmi. 

Viac informácii nájdete na stránke: www.nanofutures.eu/brokerage


späť
AIS E-learning Webmail Kontakty Strava Knižnica